Klämdag

Bara för att jag hade ett så långt uppehåll ska jag posta en gång till idag. Jag skulle egentligen gått till skolan i morse men orkade inte för att föreläsaren är inte så bra så det kändes olönt. Bättre att sova hemma än att sova i föreläsningssalen. Sitter nu och äter frukost, spaghetti och köttfärssås, har hälften kvar och är typiskt omätt men kan inte få ner mer ändå. Vaknade imorse (11.30) av barnaskrik, lite jobbigt men jag fick gå upp då. Jag bor nämligen precis vid en lekplats och har utsikt över enbart den, en grillplats bredvid den och en massa hus. Fönstren är väldigt dåligt isolerade tvåglasfönster så man hör ju ganska tydligt vad som händer där ute.
Ikväll ska jag på valborgskalas i kårhuset, 3500 biljetter finns, alla över 18 får komma in. Ganska stort alltså. Jag funderar lite på om skjortan jag ska ha på mig ska vara skrynklig eller stuken, den var ju skrynklig när jag köpte den så det ska nog vara så, så jobbigt att stryka ändå.
Men först är det Cortège genom Göteborg där en massa chalmerister har byggt något (av) skrot när de varit fulla som de idag placerar på ett lastbilsflak och åker genom centrala delar av stan för att visa upp sig och sitt bygge. Personligen ser jag inte riktigt poängen med det men typ alla göteborgare har som tradition att titta på det.
Sedan har nyligen Liseberg öppnat, med en ny karusell som det sägs ska vara bra. Då är jag tre nya stora karuseller efter nu :P.
Nu är min pasta helt kall, fast pasta ska vara nyttigast kall, så det blir nog bra.

Summering

Upptäckte nyss att det är över en månad sedan jag postade här senast, hehe. Så folk har nog slutat kolla nu. Men nu ska jag bryta trenden och skriva lite här. Har under denna tid haft påsklov i 2 veckor där det hände absolut ingenting, var nämligen hemma i Skåne under denna tid och där jag bor där händer det aldrig något. Jag var även utan WoW under lovet för jag hade inte betalat för en ny månad då. Så gör jag, spelar i 4 veckor och har 1-2 veckors paus, denna taktik är jag mycket stolt över och andra WoW-spelare där ute får mycket gärna ta efter den. Inte för att man får mer gjort under uppehållet, snarare tvärt om. Lite kul att jag hade uppehållet under lovet, kan ju tyckas något annorlunda.
Sedan har jag efter lovet spelat och pluggat, mina två gubbar i WoW är nu uppe i level 56 och 26. Jag har lärt mig vad man har en databas till och hur den fungerar, men inte hur man använder den (än). Jag har även lärt mig att om man bygger en bro kan man göra färdtiden för de som använder den längre än vad den var förut, även om bron är placerad rätt. Jag har typ glömt hur det fungerar men vi bevisade metamatiskt att det kan bli så. Det är i alla fall släkt med att om alla hade åkt buss istället för bil så hade det inte funnits några bilar i vägen för bussarna och det hade tagit kortare tid att åka buss. Men om det hade varit så hade det tagit ännu kortare tid att ta bilen, så alla hade tagit bilen i stället och bussarna hade fått vänta igen, typ en ond cirkel och båda är bättre för världen på sitt sätt, jag diskuterar gärna om detta, kan lägga mig på vilken sida som helst för jag är själv kluven.
Vi ska nu välja kurser man vill gå nästa läsår i skolan, man måste typ fundera lite på sin framtid innan man väljer dem, ska man välja en kurs som är rolig och intressant men garanterat inte kommer att ge en ett jobb i framtiden, eller ska man välja en kurs som är tråkig och jobbig och kan vara bra att ha som merit i framtiden? Det är frågan. Och jag har inte bestämt mig än.
Idag var jag och shoppade "på stan" (anledningen till att jag har "på stan" inom citationstecken är för att jag tycker det låter så jäkla dumt). Köpte ett par jeans, tre tröjor, ett durkslag och en stekspade. Det var ett tag sedan jag köpte kläder senast.
Nu sitter jag och försöker lösa ett skitsvårt matteproblem som jag inte klarar av, orkar inte tänka mer, måste ha mat. Och spela mer.

Dagens ljud: "dt" (eller något sånt)
Uttal: Man lägger tungan på samma ställe som när man säger 'd', men man gör t-ljudet istället, typ som ett 'p' med tungan.
Användning: Används i typ alla ord som innehåller kombinationen 'rt', fast då istället för 'rt', används av typ alla svenskar som inte har lärt sig prata i Skåne och däromkring.
Exempel: Skjorta, svart, lortig...